Referat fra høstkonsert 2017

Referat fra høstkonsert 2017

Publisert av Trond Larsen den 23.11.17. Oppdatert 17.01.18.

Onsdag 15 november hadde skolemusikken høstkonsert i gymsalen på skolen. Det var fremføring av aspiranter, hovedkorps, drill og klarinettaspiranter.

 


Aspirantorkesteret startet med 3 nummer som var vel innøvd, og alle 13 gjorde en flott opptreden. 

Drillen fortsatte med ett veldig flott nummer hvor alle drillerne hadde eget soloinnslag lagt inn i programmet.

Så var det pause med kafe og loddsalg. Vi solgte masse lodd, og publikum besøkte kafeen og spiste kaker og kosa seg. Det var fullsatt gymsal, og vi måtte sette inn flere bord og stoler for å få plass til alle JEtter pausen fortsatte klarinettaspirantene med 2 stykker som de hadde øvd inn på kulturskolen sammen med Tommy. De var kjempeflinke, og spillegleden lyste av dem når de mottok applaus for flott spilling J


Hovedkorpset spilte først 2 nummer før vi hadde blomster overrekkelse til Tommy og Cathrine. Cathrine har termin om 3 dager, så etter denne konserten tar hun en liten «mammaperm», men lovte å komme sterkere tilbake etter jul en gang. Skolemusikken ønsker lykke til med ny baby J.


 Vi hadde trekning av loddene, og 10 fornøyde vinnere av blomster og 1 lykkelig hovedgevinstvinner fikk med seg skolemusikken som avsluttet det hele med ett siste godt innøvd nummer.

En vellykket kveld med masse publikum og flinke korpsbarn som koste seg den vel 1 times lange konserten.

Korpshilsen fra Kjersti